Monday, 13 May 2013

Hello? Hello :)

Assalamualaikum, Dear readers. Dah lama tak menaip. Blog semakin berhabuk. Fuhhh *Tiup habuk. Okey okey. Busy ah dgn study. Nk struggle mcm mana pun ilmu tu kdg-2 ada yg tk masuk sebab aku seorang yg lalai. Senang dihasut xD haha. HM, fokus. Next year SPM. okeyy, sekarang ni busy dengan 'Mid Year Term' Ohmaii -,- Knp lah ada exam? Exam exam ni masa UPSR, PMR, SPM tu sudah lerr. Malas ah. Lebih baik study. Hm Dah lah duduk berjam, otak berfikir. Haiyoo. Hm hm, tapi apekan daya, apelah kuasa yg aku ada kan? even aku ada kuasa veto pun belum tentu aku boleh bubarkan dari ada exam kepada takde exam. Hello, exam tu kan wajib? hmm. mesti aku dpt banyak bantahan kalau aku bubarkan. kan? Tk tahu lerr kalau ada yg suka :D Hm hm, sedikit luahan perasaan. Hmm, aku tak rasa aku dapat kekalkan no. 1 dlm kelas and no.15 dalam batch untuk mid year ni. Pesaing aku semua hebat2 kdg2 itu membuatkan diri aku lemah. aku dah berusaha, cuma aku bertawakal je. kalau aku tk dpt kekalkan, mungkin takde rezeki dan mungkin salah aku jugak. aku just nk buktikan even aku couple, PMR aku dulu teruk dan boleh 'BUNUH DIRI SAHAJA' kata seorang hamba Allah itu, tetapi untuk SPM ni aku boleh berjaya. Aku nk berjaya. Aku try ubah semuanya. Tp mesti ada halangan. ada je dugaan. Hm. Eh penat ah menaip. mcm buat karangan 350 patah perkataan. bosan lah. exam tulis, blog, fb, twitter type. My hands need a lot of rest. Kesian dia. Busy je. Always penat. hehe. Huh, hm. I hope one day i will be a success people and I want show to that 'HAMBA ALLAH' that I can be a success girl. Leave 'HIS' anoyying words and move on. I hope so with all my effort. Amin :) Btw i have new pencil case! Love it and i think its cute. HAHA :D Thanks for reading. Toodles. Assalamualaikum (; #duduk rumah ni byk dugaan. So next year(2014) back to the normal life as 'HOSTEL STUDENTS' Oh maii -,- nwm, just 1 year then you can berfoya foya as usual :p

No comments:

Post a Comment