Saturday, 26 January 2013

Outsider for FORM 4 :')

Assalamualaikum, ibu suruh aku jadi OUTSIDER for form 4. Takk membantah malah suka. Haha. But agak stress -.- Hey, form 5 aku hostel balikk :D


Yeahh, asrama tmpt belajar dan mesti ada hala tuju. kalau tak, HANCUR. Seriously. Asrama bkn tmpt untuk mencapup. Pergi dgn harapan, pulang dengan kejayaan. Good luck! Ilal Likok :) Toodles ~

Only god know :')

Assalamualaikum. Hanya Allah saje yg tahu betapa rindunya aku kat kau. Imy MA :'(

Durian Crepe :3

Assalamualaikum :) hey let me story, sedang-2 aku basuh pinggan tadi, tetibe aku kempunankan durian crepe. terus kata kat ibu nak durian crepe. terus dia order. haa. terima kasih ibu. sekarang kalau aku sendawa still bau durian lagy :D tak senonoh minah ni. Alahh, bknnye ada org nk baca blog aku pung :/ HAHAHA, Tacinx ~

Kay, thats all. lama tak upload gambar kat blog ni. hehe. terima kasih daun keladi, ada masa belanja lagy :D Bye, Ma'asalamah, ilal likok :) #PUBLISH :D