Sunday, 17 February 2013

Perpisahan itu sangat sakit :')

Assalamualaikum ('; hye stalker (: Perpisahan itu menyakitkan kann? am i right? hurm act MA dah balik Mozac tu yang aku cenggini :'D Harhar, tu baru balik Mozac, kalau berpisah untuk selamanya? Erk, hope dia panjang umur. amin :)
Amad n arep. comel amad pakai topi bulat tu :D
Kayy dia dah balik. menangis aku. kalau amad takk menangis itu sangat pelik. haha but people, amad sentiasa memberi dorongan sejak akhir ni, takk, sejak fikiran semakin matang. good amad. amad ni seorang yg pandai. add math buat laju jee. itu semua aku nk kejar dia. hoho. tapi, dia berbakat dalam math, aku berbakat dalam menghafal dan itu semua amad mintak aku ajar. sama-2 bantu. act, couple itu menjadi haram kalau buat maksiat. Ya Allah, jauhkan kami dari maksiat. amin :) aku mana boleh pisah ngn budak ni. nanti mula laa dia punya mengada. everynight dia akan temankan aku. teman buat homework, ajar aku dll. dia always pesan 'nnti kat kelas bi jgn menguap' saja cari pasal dgn aku. hahaha. k I admit it, susah aku nk berpisah dgn dia. dia couple terbaik aku. kawan-2 aku selalu cakap, jaga amad baik-2, susah nk jumpa lelaki mcm dia, jgn break. Peah ckp kat kak yam kiteorg kekal sampai bila-2 harhar thankss beb. InsyaAllah amin (: kay, dia always mengedik ngn aku. eh tak takk, dia kata manja jee. haha. kalau tak layan dia, start ah merajuk mintak dipujuk. hello, saya bukan seorang pemujuk. okay alhamdulillah dia faham. haha. one night tu aku berjaga pukul 3. masa tu dia takk tidur lagi. dia kata baru nk terlelap. aku nmpk benda yg takk sepatutnya act. mimpi menyeramkan. then dia teman aku sampai subuh padahal pagi tu dia kena pegi bandar hilir buat bi jurnoul. dia kata takpe, kite nk always temankan awk. jadi keje kiteorg borakk pagi tu. bukan apa, aku mmg seorang yg sgt penakut. serius. masa tu aku sorang-2 kat bilik. benda yg aku nk cakap ni agak gedik, haha at least aku jujur :) Aku nk dia jadi pemimbing aku nanti. pemimbing? lelaki kan mmg pemimbing? haha i mean, aku nk dia jadi suami aku one day nanti. aku nk kahwin ngn dia. dia sorang je. boleh tak? hehe. aku mmg saje cari nahas update blog tulis mcm ni. ada saya kisah? haha. rabu ni genap 1 tahun 3 bulan. Eh, HariNiraH forever okayy? (; InsyaAllah kalau ada jodoh. kita merancang, Allah tentukan. Tapi aku harapkan dia. serius. kay, that all. thanks reading. ILYSM MA. Assalamualaikum, toodles ~

No comments:

Post a Comment